autorijschool dunnewold header

Autorijopleiding

Autorijschool Dunnewold biedt rijlessen op maat, om je op te leiden tot een zelfstandige automobilist.

Het is moeilijk om te voorspellen hoeveel praktijklessen je nodig hebt voor het rijexamen. Dit is sterk persoonsafhankelijk en hangt er van af of je gevoel hebt voor autorijden. Je hebt misschien talent, of je hebt er iets meer moeite mee. In elk geval gaan we er natuurlijk aan werken om je op te leiden tot een goede bestuurd(st)er.

Om er achter te komen hoeveel rijlessen je mogelijk nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs kun je een proefles nemen. Ik kijk tijdens deze proefles naar de aanleg die je hebt voor autorijden, en maak op basis daarvan een inschatting. Tijdens de proefles leer jij ook mij kennen en de auto waarin je rijles gaat krijgen, het is dus een wederzijdse kennismaking. Indien we besluiten om verder te gaan, kan ik meteen een op maat gemaakt lesplan samenstellen dat geheel aansluit op jouw wensen en behoeften.

Uit ervaringscijfers is gebleken dat beginnende leerlingen tussen de 35 en 40 rijlessen nodig hebben, alvorens ze geschikt zijn om het praktijkexamen te kunnen afleggen.

De kosten van een proefles zijn GRATIS als je bij ons een lespakket afneemt, anders wordt de prijs voor een lesuur in rekening gebracht.

Als je snel je rijbewijs wilt halen kunnen we je het Basispakket aanbieden, en er zijn ook andere lespakketten beschikbaar.

Je bepaalt zelf de keuze wat het beste bij jou past en uiteraard zal de instructeur je hierbij met raad en daad van dienst zijn.

Natuurlijk kun je bij ook losse rijlessen nemen bij Autorijschool Dunnewold. Heb je bijvoorbeeld al bij een andere rijschool lessen gevolgd, kun je nog geen examen doen en zijn je rijlessen binnen een pakket op, of wil je voor de zekerheid nog wat rijlessen extra volgen voor je examen? In overleg is alles mogelijk.

Wegens strengere Europese regelgeving ten aanzien van de privacy, merk ik op dat de gegevens van de leerling vermeld op de leskaarten alleen gebruikt worden voor het bijhouden van de lesvorderingen van de desbetreffende leerling. Nadat de leerling is geslaagd voor zijn/haar rijbewijs worden de leskaarten vernietigd en niet gebruikt voor andere doeleinden.

Wij werken met leskaarten,
zodat je altijd weet
waar je staat in de opleiding!